Nu Beter Frans

Sinds 21 december 2015 is de site NubeterFrans in de lucht. Deze site is kunnen ontstaan dankzij de inzet van leden van de sectie Frans van Levende Talen. Wil je regelmatig oefenen met de Franse taal? Wil je je eigen scores bijhouden en geleidelijk aan je vaardigheden verhogen? Ga dan naar www.nubeterfrans.nl en doe de test. Maak een account aan en ontvang elke werkdag vier opgaven op je eigen niveau. Er zijn al bijna 21.000 geregistreerde deelnemers!


Zo werkt NU Beter Frans:

Elke werkdag staan er vier opgaven klaar. Als je wilt, krijg je elke werkdag e-mail met een link rechtstreeks naar de test. Kies bij elke opgave een antwoord en klik op Verzend. Zo simpel is het.

We hebben drie niveaus, van beginner (1F) tot flink gevorderd (3F). Je kunt het niveau zelf aanpassen.

De redactie van NU Beter Frans bestaat uit een aantal deskundigen van franszelfsprekend.nl. De website is mede mogelijk gemaakt door de Sectie Frans van Levende Talen.

 

Het concept van de website is geregistreerd in maart 2009, kort voor de lancering van beterspellen.nl. Door de gezamenlijke redactie besteden wij ook veel zorg aan de Nederlandse spelling. We laten vast wel eens een steekje vallen, maar grijpen snel in als ons daarop gewezen wordt. Een enthousiast voorproefpanel bekijkt de opgaven voordat ze op de website worden gepubliceerd.
 

Dagelijkse herinnering via e-mail

Als je je aanmeldt voor de (werk)dagelijkse test, krijg je elke werkdag een mailtje met een uitnodiging voor de nieuwe test. Je kunt dit dagelijkse mailtje stopzetten, bijvoorbeeld omdat je met vakantie gaat of omdat je er zelf wel aan zult denken om elke dag de test in te vullen.

Je kunt er ook voor kiezen om voortaan alleen op bepaalde dagen van de week een mailtje te krijgen. Meld je gratis aan en doe elke werkdag de test.

 

Ga naar de website: www.nubeterfrans.nl

 

Deel dit op:
Facebook- Twitter- Google- Linkedin

Advertorial

Meer artikelen met:
Franse-taal

Overnachten: