Efficiënt Frans leren

 

Breidt uw onderneming binnenkort uit naar Frankrijk? Geeft u leiding aan een Franstalig team of onderhandelt u vaak met Franse klanten? Moet u geregeld een vergadering met Franstalige werknemers leiden? Als docente zakelijk Frans kom ik regelmatig ondernemers tegen die hiermee worstelen. Zij spreken de taal niet of zijn zich niet bewust van de cultuurverschillen tussen Nederland en Frankrijk.

 

Met trainingen en advies sta ik deze ondernemers bij. Dankzij mijn ruime werkervaring in het Franse en Nederlandse bedrijfsleven, kan ik u helpen om de verschillen tussen beide culturen te overbruggen. Onder andere ZEEMAN en de HEMA maakten gebruik van mijn diensten. Voorafgaand aan de opening van de eerste Hema in Frankrijk, heb ik bijvoorbeeld een half jaar intensief les gegeven aan Ronald van Zetten (Algemene directeur van Hema).

  

Cursus Zakelijk Frans op maat

Ik verzorg cursussen zakelijk Frans op maat op verschillende functieniveaus en vakgebieden (retail, logistiek, AGF, ICT, groothandel...). Ik heb een methode ontwikkeld om zo snel mogelijk de Franse taal onder de knie te krijgen. De sleutelwoorden zijn:

  • op maat: om uw specifieke doelen te bereiken ongeacht uw beginniveau, veel steun aangeboden tijdens de les en tussen 2 lessen
  • praktijkgericht: ik maak gebruik van authentieke documenten van uw bedrijf
  • structuur: toetsmomenten, duidelijke instructies, huiswerk
  • modern: ik maak gebruik van de meest recente leesmethodes, app's en oefeningen
  • leuk: door een onspannende sfeer en het lenen van films, muziek en boeken wordt het leren van de Franse taal een gezellige ervaring dus ...Efficiënt!

 

Meer informatie? www.efficientfransleren.com

 

 

 

Deel dit op:
Facebook- Twitter- Google- Linkedin

Advertorial

Meer artikelen met:
, Franse-taal

Overnachten: