Prijsvraag M (regie Sara Forestier)

De onmogelijke liefde tussen twee sociale outcasts met in de hoofdrol de César winnende actrice Sara Forestier die voor deze film zowel voor als achter de camera staat.


Lila, een jonge vrouw die kampt met een stotterprobleem, houdt zich liever op de achtergrond. Totdat Kamikazepiloot Mo in haar leven stapt. Lila is op een kantelpunt in haar leven gekomen en moet haar angsten overwinnen om een toekomst met Mo op te bouwen. Mo moet op zijn beurt uit de wereld van illegale straatraces zien te komen als hij kans wil maken op een toekomst met Lila, maar is de liefde sterker dan de verslavende adrenaline van het racen?


Op 8 februari 2018 wordt dit Franse liefdesverhaal - en debuut van Sara Forestier als regisseur - uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren verloten wij 3 x 2 vrijkaartjes voor toegang in een bioscoop naar keuze.


Wil je kans maken op de kaartjes ? Dat kan! Schrijf je HIER in voor onze nieuwsbrief - tenzij je die al ontvangt - en geef vervolgens het antwoord op de volgende vraag:

 

  • In welke film brak Sara Forestier door in 2004?


Stuur het antwoord vóór 17 februari 2018 naar prijsvraag@toutdefrance.nl en vergeet vooral niet je naam, adres en woonplaats te vermelden. Wij verloten 3 sets van 2 vrijkaartjes onder de inzenders van het juiste antwoord. De winnaars krijgen bericht op het e-mailadres van de nieuwsbrief en worden vermeld op de website.

 

 Regie: Sara Forestier


Cast: Redouanne Harjane, Sara Forestier
 

Deel dit op:
Facebook- Twitter- Google- Linkedin

Advertorial

Meer artikelen met:
Film

Overnachten: