Rencontre Internationales de Cerfs-Volants

14 tot en met 22 april 2018

In Berck-sur-Mer viert Les Rencontres Internationales de Cerfs-Volants, de internationale vliegermeeting, haar 32ste verjaardag van 14 tot en met 22 april in 2018. Deze grootste vliegermeeting ter wereld trekt jaarlijks meer dan 700.000 bezoekers. Dit evenement is in ruim 25 jaar opgeklommen tot een van de populairste in de regio Nord-Pas de Calais. De prachtige show met duizenden bonte vliegers in alle vormen en maten speelt zich af boven het ruime zandstrand aan de baai van Authie langs de Côte d'Opale (Opaalkust).

 

Competitie viert hoogtij in deze spannende Vliegermeeting, waar de deelnemers de meest acrobatische stunts met de vliegers zullen uithalen. Een goede gelegenheid om de kneepjes van deze sport, die veel behendigheid, precisie en creativiteit vereist, beter te leren kennen. En natuurlijk om weer een mooi stukje Frankrijk te ontdekken. En dat zo dicht bij huis...!

Deelnemers komen o.a. uit Spanje, Rusland, Litouwen, Verenigde Staten, Colombia, Japan en Maleisië. Vijftien teams, die tien landen vertegenwoordigen, worden verwacht. Kinderen worden ingewijd in de legendarische, eeuwenoude vliegerkunst via een ludiek, cultureel en sportief parcours.

 

Tien dagen sensatie en vermaak voor de mensen, maar de rest van het jaar mogen de zeehonden en zeevogels de show weer stelen aan de weidse stranden.

 

Informatie over Rencontres internationales de Cerfs Volants


Meer informatie over Berck-sur-Mer

 

Berck-sur-Mer - Pas-de-Calais - Nord-Pas-de-Calais

 

 

 

Deel dit op:
Facebook- Twitter- Google- Linkedin

282408

Advertorial

Meer artikelen met:
Evenement , Festival

Meer in de regio:
Ook in Nord-Pas-de-Calais

Ook in:
Ook in de maand April

Overnachten:
Overnachten in Nord-Pas-de-Calais