• Slider-home_03-2015_04
  • Slider-home_03-2015_03
  • Slider-home_03-2015_02
  • Slider-home_03-2015_01

Alles over Frankrijk

ofwel toutdefrance.nl is de website voor iedereen die geïnteresseerd is in Frankrijk. Voor rustzoekers, voor sportievelingen, voor Bourgondiërs en voor gezinnen met kinderen. Ideeën opdoen voor de vakantie in Frankrijk, uitzoeken waar een rommelmarkt of brocante is in de buurt van de vakantiebestemming, of gewoon genieten van cultuur in Frankrijk en wat het goede Franse leven nog meer heeft te bieden. Alles overzichtelijk ingedeeld per regio in de rubriek Regio’s. Of per maand in de Agenda Frankrijk.

 

Op Tout de France is een hele wereld aan leuke en waardevolle informatie te vinden die tot op heden nog niet zo overzichtelijk werd gepresenteerd. Met enkele klikken vindt u festivals per regio of per kalendermaand. Tik ‘route’ in het zoekvenster en ontdek een van de vele wandelroutes, fietsroutes, wijnroutes en nog veel meer andere routes. Wat zijn de tot de verbeelding sprekende kastelen en waar vind ik de uitzonderlijkste tuinen en parken? Welke evenementen zijn er in een bepaalde maand? Alles over Frankrijk is wat veel, maar dagelijks komt er wel informatie bij. Kijk rond op de site en laat u inspireren door het meest veelzijdige land ter wereld. Tout de France, alles over Frankrijk.

 

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van nieuwe evenementen, nieuwtjes, prijsvragen en andere leuke aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief